Bij elke overeenkomst die u sluit met Rembrandt-Art gelden onze Algemene Voorwoorden. Dat is een lange juridische tekst. Daarom hebben we de belangrijkste punten hieronder kort voor u samengevat.

Voor de volledige versie van onze Algemene Voorwaarden, kunt u op deze link klikken: Algemene Voorwaarden Rembrandt-Art.

Wie zijn wij?

Rembrandt-Art
Paramaribostraat 2 A
2585 GN Den Haag

Onze collectie

Rembrandt-Art verkoopt alleen originele prenten van voor het jaar 1945. Op onze website kunt u ons aanbod zien met foto en beschrijving. Dit stelt u in staat een beeld te vormen van het product dat u wilt kopen. Onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bijkomende kosten zoals verzendkosten.

Mocht een product onverhoopt reeds verkocht zijn, maar nog worden aangeboden op onze websites, stellen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Garantie

Rembrandt-Art staat volledig achter de omschrijving van onze producten. Daarom geven wij bij elk verkocht product een certificaat van echtheid. Mocht nu toch blijken dat wij een foutje hebben gemaakt, kunt u uw aankoop retourneren en uw geld terugkrijgen. Deze garantie geldt niet alleen voor consumenten uit de EU, maar voor al onze klanten. Wit u aanspraak maken op de garantie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Betaling

Rembrandt-Art verzendt haar producten pas nadat de betaling door ons is ontvangen. U betaalt online tijdens het plaatsen van uw bestelling.

Verzending en verzekering

Rembrandt-Art stuurt uw aankoop na ontvangst van de betaling aan u op. Dit doen wij altijd in een gedegen verpakking. Rembrandt-Art is niet aansprakelijk voor vertraging of andere problemen die worden veroorzaakt door de verzendmaatschappij. Wij verzenden onze producten altijd verzekerd. Mocht er schade ontstaan tijdens de verzending, vergoeden wij u het bedrag dat de verzekering uitkeert of uw aankoopbedrag, onder de voorwaarden die u kunt vinden in onze Algemene Voorwaarden. In deze tabel (@@binnenkort beschikbaar) kunt u de verzendkosten naar uw locatie vinden, alsmede de geschatte tijd voor bezorging.

Retourneren

Consumenten uit de Europese Unie hebben het recht hun aankoop binnen 14 dagen te retourneren zonder opgaaf van reden. U moet dit binnen die termijn aan Rembrandt-Art kenbaar maken, via het herroepingsformulier. In het geval van retourneren bent ervoor verantwoordelijk dat het product in de originele conditie bij ons terugkomt. De kosten van het retourneren zijn voor de klant. U ontvangt uw aankoopbedrag minus de verzendkosten terug zodra Rembrandt-Art het product in goede orde terug heeft ontvangen.

Eigendomsvoorbehoud

Als u producten bij Rembrandt-Art koopt, blijven deze eigendom van Rembrandt-Art totdat de volledige betaling is ontvangen, zoals bedoeld in het Nederlandse wettelijk systeem.

Als er toch wat fout gaat

Mocht er toch een geschil ontstaan, valt dit uitsluitend onder het Nederlandse recht.