Veelgestelde vragen

Wat is een Rembrandt-prent?
Er zijn diverse soorten prenten van Rembrandt. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de soorten prenten van Rembrandt.

Krijg ik een certificaat van echtheid?
Van elke prent die u bij ons koopt, krijgt u uiteraard een certificaat van echtheid. Hierop staat alle informatie over de prent

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten hangen af van uw adres. U kunt de verzendopties en -kosten bekijken in uw winkelwagen.

Kan ik mijn aankoop retourneren?
U kunt een product altijd en zonder opgaaf van reden retourneren. Dit moet gebeuren binnen 14 dagen. De kosten van het retourneren, zoals bijvoorbeeld de verzendkosten, zijn voor de rekening van de koper. Wij raden u aan de stukken verzekerd op te sturen. Voor retourneringen moet u altijd het herroepingsformulier gebruiken. Let wel, het herroepingsrecht geldt alleen voor consumenten binnen de EU.

Wat houdt de garantie in?
Rembrandt-Art biedt kwalitatieve beschrijvingen van al onze prenten. In het hypothetische geval dat er toch een fout blijkt te zijn in onze omschrijving, bieden wij onze klanten de unieke mogelijkheid de aankoop te retourneren en het aankoopbedrag terug te krijgen. Deze garantie geldt voor al onze klanten.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?
Op deze pagina kunt u onze algemene voorwaarden vinden.

Waar kan ik het privacybeleid vinden?
Op deze pagina kunt u ons privacybeleid vinden.

Waar kan ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief?
Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief (@@binnenkort beschikbaar).

Hoe kan ik een account aanmaken?
Op deze pagina kunt u een account aanmaken. Via uw account kunt u ook uw oude bestellingen zien alsmede een persoonlijke selectie van favoriete prenten uit onze winkel bijhouden.

Kan ik ook prenten aan Rembrandt-Art verkopen?
Rembrandt-Arts is altijd geïnteresseerd in het kopen van Rembrandt prenten. Dit kan zowel om een enkele prent gaan als een hele collectie. Als u overweegt een prent te verkopen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via ons contactformulier.