Verzending en retourneren

Bij Rembrandt-Art kunt u zeker zijn van de volgende zaken:

Wereldwijde verzending
Rembrandt-Art verzendt wereldwijd naar alle landen. U kunt in de tarieftabel de verzendkosten voor uw land vinden.

Gedegen verpakkingen
Oude prenten zijn kwetsbare objecten. Daarom verzenden wij ze altijd zuurvrij in een stevige kartonnen verpakking. Bij uw zending zit standaard een certificaat van echtheid.

Verzekerde verzending
Hoewel wij onze prenten met de meeste zorg verpakken, kan er tijdens het vervoer altijd schade ontstaan; bijvoorbeeld door onzorgvuldig handelen van de verzendmaatschappij. Om die reden zijn al onze zendingen standaard verzekerd.

Retourneren
U kunt een product altijd en zonder opgaaf van reden retourneren. Dit moet gebeuren binnen 14 dagen. De kosten van het retourneren, zoals bijvoorbeeld de verzendkosten, zijn voor de rekening van de koper. Wij raden u aan de stukken verzekerd op te sturen. Voor retourneringen moet u altijd het herroepingsformulier gebruiken. Let wel, het herroepingsrecht geldt alleen voor consumenten binnen de EU.

Garantie
Rembrandt-Art biedt kwalitatieve beschrijvingen van al onze prenten. In het hypothetische geval dat er toch een fout blijkt te zijn in onze omschrijving, bieden wij onze klanten de unieke mogelijkheid de aankoop te retourneren en het aankoopbedrag terug te krijgen. Deze garantie geldt voor al onze klanten.

Invoerheffingen en andere kosten
Het kan altijd voorkomen dat u importheffingen, BTW of andere kosten verschuldigd bent als u een prent importeert van Rembrandt-Art. De koper is altijd zelf verantwoordelijk voor deze kosten. Rembrandt-Art kan nooit worden gehouden enige kosten die aan de zending of invoer verbonden zijn te voldoen. Deze kosten zijn geen geldige reden voor retournering.

Lees meer in onze algemene voorwaarden.